Hirdetés

Ettől az infótól csak még jobban várjuk a Quantic Dream Star Wars játékát

|

Feltehetően nagyon sokat kell még várnunk rá, de a játékmenet olyasmi lehet, amit még Star Wars játékokban nem nagyon láttunk.

Hirdetés

Legutóbb attól vert le a víz minket, hogy a Star Wars Eclipse megjelenés kapcsán elég elszomorító hírek láttak napvilágot. Úgy fest, hogy még éveket is várhatunk arra, hogy belevágjunk a Quantic sajátos játékélményét kínáló Star Wars kalandba, pedig sokunk (na jó, én egészen biztosan) éppen ilyesmit szeretne már kipróbálni a Jedi Survivor vagy akár az Outlaws irányok mellett. Az erősen a játékos döntéseire és narratívára építő modell nagyon izgalmas projekt a jól ismert univerzumban, ráadásul végre a Köztársaság fénykorában játszódó történetet alakíthatunk majd kedvünk szerint, izgalmasnak ígérkező szereplőkkel.

Guillaume de Fondaumiere, a Quantic Dream vezérigazgatója egy interjúban korábban elmondta, hogy az Eclipse megtartja a Quantic Dream alapvető játékelemeit, annak ellenére, hogy akció-kalandjáték lesz. Ám a megjelenésről még mindig nincs érdemi hír, a Tokyo Game Show 2023 alkalmával az IGN-nek adott interjújában Lisa Pendse, a Quantic Dream marketingért felelős alelnöke a fejlesztést "lappangónak" nevezte, ami nem hangzik túl biztatóan.

"Mondhatom, hogy még mindig létezik? Mert létezik"

- mondta akkor kissé bizonytalanul.

Hirdetés

Az viszont sokkal izgalmasabb, amit még hozzátett ehhez a lehangoló mondathoz, miszerint a Star Wars Eclipse, akárcsak a korábbi Quantic Dream játékok, például a 2013-as Beyond: Two Souls, vagy a 2018-as Detroit: Become Human nem rendelkezik majd "Game Over" felirattal. A játéknak nem lesz vége akkor sem, ha a főszereplő meghal.

"A Star Wars Eclipse bejelentésekor az egyik nagy hangsúlyt arra fektettük, hogy egyértelművé tegyük, ez valójában egy akció-kalandjáték, amely minden olyan elemmel rendelkezik, amit egy Quantic Dream-játéktól elvárhatunk, vagyis bonyolultan elágazó narratívával, több játszható karakterrel. Nincs game over. Bárki meghalhat, bármi történhet, a történet úgymond folytatódik."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Quantic Dream 2021-ben nyitott egy irodát a kanadai Montrealban, hogy segítse a Star Wars Eclipse elkészítését, jelenleg kb. 50 alkalmazott dolgozik itt, akiknek a játékmenetre összpontosítanak. Pendse szerint a Quantic Dreamnek megvan a szabadsága arra, hogy a játék tökéletesítésére koncentráljon, mivel a kínai NetEase vállalat tulajdonában van.

"Az egyik csodálatos dolog a NetEase-zel való együttműködésben az, hogy nem erőltetik ránk a megjelenési dátumokat. A Quantic Dream mindig akkor adta ki a játékokat, amikor azok készen voltak, és azt hiszem, az a magas szintű minőség, amit akkor kapunk, ha Quantic Dream-játékot vásárolunk, ennek a megközelítésnek az értékét bizonyítja. És pontosan ugyanez a helyzet a Star Wars Eclipse esetében is. Szóval tudni fogjátok, de most még túl korai lenne bármilyen friss információt adni róla".

Nincs mit tenni, várhatunk a megjelenésre, és csak reménykedhetünk benne, hogy a kissé elúszónak tűnő fejlesztés nem takar komolyabb gondokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)