Hirdetés

Euro Truck Simulator 2 - nagy rakományokat hozott a Heavy Cargo Pack

|

Újabb csomaggal bővült a már így is rengeteg tartalommal megpakolt Euro Truck Simulator 2, amellyel minden eddiginél nehezebb rakományokat szállíthatunk a rendeltetési helyére.

Hirdetés

A SCS Software meglepte az Euro Truck Simulator 2 hűséges játékosait egy új csomaggal, így minden eddiginél drabálisabb szállítmányokkal szánthatjuk az aszfaltot. 

Hirdetés

A Heavy Cargo Pack komoly kihívás elé állítja majd a kamionsofőröket, ugyanis a DLC csúcstechnológiájú pótkocsikkal és akár 60 tonnás rakománnyal teszi próbára a képességeiket. Hatalmas segítséget nyújt a játék átdolgozott fizikája is. Az új szállítmányokat (aszfaltmaró, ipari kábeltekercs, betongerendák, fúró dózerek, mozdony, mobil daru, transzformátor stb.) és trailereket az alábbi videóban nézhetjük meg: 

Az Euro Truck Simulator 2 egy nagyon pihentető játék, úgyhogy ha unjátok a hentelést, kapcsoljátok be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)