Hirdetés

Eurogamer Expo 2013 második nap - nézd itt élőben

|

A Beyond: Two Souls-szal és a PlayStation 4 indie címeivel folytatódik az Eurogamer Expo 2013.

Hirdetés

Tegnap rajtolt el a 2013-as Eurogamer Expo és rögtön már az első napon Phil Harrison, a Microsoft alelnöke tartott egy prezentációt az Xbox One-ról. Ma folytatódik a műsor, ezúttal a PlayStation 4 kerül a középpontba.

David Cage, a Beyond: Two Souls atyja beszél majd a játék részleteiről, de itt lesz a Mirror's Edge és Dead Island keverékének tartott Dying Light és a PlayStation 4 indie felhozatala is szóba kerül.

Az előadások sorát a Media Molecule nyitja a PlayStation Vita platformer Tearaway ismertetésével, majd David Cage veszi át tőlük a szót és a már említett címekkel folytatódik majd a műsor. A fontosabb híreket ismét olvashatjátok majd a GSO főoldalán, tehát tartsatok velünk és nézzük továbbra is együtt az Eurogamer Expo 2013-at.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)