Hirdetés

Eurogamer Expo 2013 - nézd itt élőben

|

Ezen a héten Londonban minden az Eurogamer Expo 2013-ról szól. Nézzétek élőben Phil Harrison exkluzív prezentációját az Xbox One-ról

Hirdetés

Az Eurogamer Expo 2013 sok izgalmas hírt tartogat számunkra és a most délután egykor startoló műsort az Xbox One prezentáció nyitja, amit ti is élőben nézhettek.

A Microsoft alelnöke, Phil Harrison beszél majd az Xbox One-ról és bemutatja a konzol különböző tulajdonságait, illetve a felhasználó felületet is.

Persze ezzel nem ér véget a műsor, ma még szó lesz a Forza 5-ről délután 14:00-tól, illetve lesz egy The Evil Within bemutató is, ami itthoni idő szerint 16:00-kor kezdődik. Természetesen a fontosabb hírek a GSO-ra is kikerülnek, úgyhogy tartsatok velünk és nézzük együtt az Eurogamer Expo 2013-at.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)