Hirdetés

Europa Universalis IV - zenével hódítunk meg

|

Epikus, ingyen letölthető és hangulatos. Ez az Europa Universalis 4 főcímdala, amelyet a Brandenburgi Filharmonikusok játszottak fel, és muszáj meghallgatni.

Hirdetés

Talán emlékeztek még arra, hogy a Paradox Interactive nem is olyan régen a Leviathan: Warships kapcsán készítette el az idei év egyik legötletesebb trailerét, ahol zenével sikerült egy egészen új hangulatot teremteni a játéknak.

"Hangulatkeltés a lámáknak való, a stratégiai játék legyen komoly, mint öregapám arca az adóbevallás felett" - szól a régi népi közmondás, de ez óriási tévedés. A Paradox Interactive ügyesen ráérzett arra, hogy a hardcore stratégiát is érdemes celofánba csomagolni, így most a zene kapta a főszerepet. Engem kilóra megvettek azzal, hogy az augusztus 13-án megjelenő Europa Universalis 4 egyébként zseniális főcímdalát most a Brandenburgi Filharmonikusok előadásában rögzítették a Carl Philipp Emanuel Bach Konzerthalle termében, Bernd Ruf vezetésével.

Ha esetleg nem csak én vagyok az a zenileg kifinomult ízléssel rendelkező, a pezsgőspoharat eltartott kisujjal hörpintő elit, akinek ez bejön, akkor örömmel tudatom, hogy a zene ingyen letölthető innen korlátozott ideig. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)