Hirdetés

Európában is megjelenhet a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex játék

|

A Nexon új játékának létezéséről már régóta tudunk, csak az nem volt biztos, hogy mi is játszhatunk majd vele. Egészen mostanáig.

Hirdetés

A Nexon kezében vannak a jól ismert univerzum jogai, és nem is ült rajtuk sokáig, bele is fogott egy új játék készítésébe. A Ghost in the Shell nevet még azok is biztosan hallották, akiktől egyébként távol áll a műfaj, hiszen egy mély mondanivalóval megtámogatott, klasszikus mangáról van szó, amit számtalan alkalommal vittek már képernyőkre, de egyelőre csak anime formájában.

A Ghost in the Shell: Stand Alone Complex sorozatra épülő játékról egyelőre nem sokat tudunk, azon túl, hogy a kiadója rengeteg kedvelt MMORPG-t készített és adott ki világszerte, így tőlük nem lenne meglepő egy online cím megjelentetése. Mindenesetre az már biztos, hogy a játék megjelenik az európai boltok polcain is, ami a legtöbb produkció esetében nem is kérdés, de a Nexon termékeiből sok csak Koreában vagy Japánban játszható, így hát a rajongók örülhetnek, hogy a várt anime adaptációjuk nem jutott erre a sorsa. Ti szerettétek a Ghost in the Shell világát, és szívesen látnátok egy arra épülő címet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)