Hirdetés

Európába is jön a díszdobozos Super Mario All Stars!

|

Nem kell tovább irigykednünk a japánokra, nálunk is kapható lesz az a gyönyörű díszdoboz, mely kellemes nosztalgiát varázsol minden Mario rajongó szívébe.

Hirdetés

Frissen kaptuk a Nintendo magyarországi képviseletétől a hírt, miszerint Európában is kapható lesz December 3-ától a Super Mario Bros. All-Stars kollekció! Még szuperebb hír, hogy ez hazánkra is vonatkozik! A csodaszép pakk tartalma egy Wii-re portolt Super Mario All-Stars játék, mely az első, a második és a harmadik Super Mario Bros. játékok mellett a Lost Levels-t is tartalmazza! Emellett egy hanglemez is ott lesz a dobozban az elmúlt 25 év Mario játékaiból válogatott zenével, illetve egy könyvecske is mely a negyed évszázados brooklyn-i vízvezeték-szerelő történelmét mutatja be nekünk. A Nintendo tehát nem felejtette el, hogy nem csak a felkelő nap országában rajonganak Super Mario-ért, de nálunk Európában is! Ennek legjobb bizonyítéka, hogy világszerte több mint 240 millió példánnyal dicsekedhet a Super Mario Bros. sorozat. Kinek fogja gyűjteményét bővíteni ez a szép pakk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)