Hirdetés

Európába látogat a Rocksmith

|

Rettegj Guitar Hero, hiszen megannyi nélkülözés után hamarosan Európában is boltokba kerül a Ubisoft zenés játéka, a Rocksmith!

Hirdetés

A tengerentúlon már tavaly elrajtolt a Ubisoft saját zenés produktuma, de az európai boltok csak idén szeptembertől tehetik ki a polcokra portékáik közé... de legalább kitehetik!

A Rocksmith egészen pontosan szeptember 14.-én debütál az öreg kontinensen PS3-ra, X360-ra és PC-re, azonban utóbbi dátumának bejelentésére még várnunk kell. A Rocksmith játékmenetét tekintve hasonló a Guitar Hero-hoz, ám ami mégis kiemeli az imént említett játék klónjai közül az a tény, hogy a Rocksmith-ben nem műanyag, hanem valódi gitárral kell zúzni a lent fellelhető videó alapján.

A Rocksmith felhozatalában olyan előadók és csapatok klasszikusait játszhatjuk el, mint a Muse, Eric Clapton, David Bowie, Franz Ferdinand, Lenny Kravitz, a Nirvana, a Radiohead, a The Rolling Stones, vagy éppen a Red Hot Chilli Peppers. Gitárra fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)