Hirdetés

Európában tavaly több mint nyolcmillió Wii talált gazdára

|

Nem véletlenül ódzkodnak vetélytársai a „vetélytárs” megnevezéstől. Khm, Európában eladásaival mindenkit lemosott a Wii.

Hirdetés

Európában tavaly több mint nyolcmillió Wii talált gazdára, egyetlen esztendő folyamán több egységet értékesíttek, mint Xbox 360 és PlayStation 3 rendszerekből megjelenésük óta. A Nintendo üdvöskéje múlt évben 8.3 millió vásárló szívét ejtette rabul, ezzel kontinensünkön a Wii tulajdonosok száma meghaladta a 14.2 milliót. A Microsoft illetékesei január első hetében bejelentették, világszerte értékesített konzoljaik száma meghaladt a 28 milliót, ebből kontinensünkre nyolcmillió egység jutott az év elején. Marokkonzolokat illetően az öreg kontinens szintén milliós nagyságrend felett teljesített, tavaly 11.2 millió DS-t vittek haza, így kijelenthetjük, hogy Európa 31 millió lakosa rendelkezik a fehér ékszeres dobozzal. A Nintendo irányadó szerint a videójátékok egyre több és több ember mindennapi életében „játszanak" fontos szerepet, nem véletlenül próbálják még jobban kiterjeszteni szárnyaikat az európai régióra.

wii_addict_1.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)