Hirdetés

European Youth Award 2015 - kié lesz idén a legjobb innováció?

|

A következő napokban Romániában dől el, hogy melyik start-up nyeri a European Youth Awardot, miközben a nemzetközi szakértők megosztják a tapasztalataikat az érdeklődőkkel.

Hirdetés

Szeptember 10. és 12. között kerül megrendezésre az Európai Ifjúsági Díj (European Youth Award - EYA) esemény Kolozsváron, ahol 15 különböző hátterű nemzetközi szakértő osztja meg szakértelmét és tapasztalatait a résztvevőkkel, valamint kiválasztják, hogy a fiatal és intelligens, digitális társadalmi start-upok közül ki nyeri Európa egyedülálló versenyét. 

"A Szakértői Fórum egy egyedülálló lehetőség arra, hogy a helyi start-up és innovációs közösség az EYA szakértő zsűrijének értékeléseiből tanulhasson, akik az idei legnagyobb innovációt hozó digitális projektek közül választják ki azt, amely elnyeri a European Youth Awardot" - nyilatkozta Peter A. Bruck, az EYA atyja. A European Youth Award eseményei a kolozsvári Városházán zajlaak, a házigazda feladatait pedig a SHARE Cluj-Napoca Federation látja el.  

A Szakértői Fórumot követően az EYA zsűrije a Babes-Bolyai Egyetemre látogat, hogy mélyebbre ásson a 60 projektben. A szakértők kategóriánként kiválasztanak 1-3 nyertest, akik elutazhatnak repülővel Grazba, az EYA Fesztiválra. A zsűri egyik tagja, egy bizonyos Amau Gifreau Castells szerint nincsenek könnyű helyzetben, ugyanis évről-évre nehezebben tudnak választani győztest, ami azt mutatja, hogy a projektek mennyisége és minősége is növekszik. 

Az eseményről bővebben itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)