Hirdetés

3 év börtön a lesifotósoknak

|

Pár nappal elezőtt az új-zélandi Bíróság egy olyan jogszabályt léptetett életbe, melynek értelmében a kamerás mobiltelefonnal rendelkezők annak "illegális" felhasználása okán 3 év börtönbüntetéssel sújthatóak, 2005-től. Korábban csak pletykaként szerepeltek efféle gondolatok, miszerint a szoknya alá egy kép erejéig becsempészett mobiltulajdonosokat büntetés sújthatja. Szó volt kameraszoftver-blokkoló programokról hivatalos intézményekben, azonban Új-Zéland bíróságának döntése értelmében aki valakiről annak beleegyezése nélkül bármilyen intim helyzetet ábrázoló fotót készít, publikál, 3 évnyi börtönbüntetéssel sújtható.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)