Hirdetés

Nem adja fel az EVE Online fejlesztőcsapata az új játékok készítését

|

A CCP Games a legutóbbi bukás után is pozitívan tekint a jövőre.

Hirdetés

A CCP Games hatalmas népszerűségnek örvendő játéka, az EVE Online igazi egyedülálló alkotás a játékpiacon. 

Hirdetés

A fejlesztők igyekeznek a sikeren felbuzdulva spin-offot készíteni az EVE alapján, de eddig minden próbálkozásuk kudarcba fulladt. Legutóbb a Project Nova című FPS munkálatait függesztették fel, de két éve sikertelenül próbálkoztak VR-címekkel is.

Egy projekt mellett viszont továbbra is kitart a CCP, és a vállalat vezetője, Hilmar Veigar Pétursson roppant pozitívan nyilatkozott az EVE Echoes című alkotással kapcsolatban a horvátországi Reboot Develop konferencián:

"Az EVE Echoes jelenleg is a zsebemben van. Ez a játék olyan, mintha egy jövőből érkezett tárgy lenne. Az emberek el fogják dobni az agyukat, ha majd meglátják."

Az Echoes az EVE Online mobilkészülékekre fejlesztett spin-offja, amelyet a CCP a Netease közreműködésével készít. A tervek szerint a fejlesztők az EVE Online teljes élményét szeretnék átültetni mobilra optimalizált formában. A megjelenés lehetséges dátumáról egyelőre nem nyilatkozott a CCP.

Szerintetek sikeres lehet a mobilos EVE?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)