Hirdetés

Mégsem kukázták az Eve Online FPS spin-offját, csak a Project Nova névtől váltak meg

|

A fejlesztők ezután inkább akkor jelentkeznek, amikor már konkrétumokat tudnak felmutatni, így a munkanevekkel nem zavarják össze a közösséget.

Hirdetés

Nemrég az a hír kapott szárnyra, hogy az évek óta készülő Project Nova néven futó, az Eve Online világában futó FPS játék fejlesztését végleg lelőtte a CCP Games. Most azonban a stúdió egyik dolgozója magyarázta el, hogy igazából tovább folynak a megkezdett munkálatok, mindössze a munkanevet cserélik le, szóval kicsit elhamarkodott volt a pánik.

Hirdetés

Az alkotók szerint a névváltásra nem csak azért volt szükség, mert egy másik csapat szárnyai alá került a projekt, hanem azért is, mivel a játék már kinőtte azokat a kereteket, amiket a Project Nova munkanév takart.

Emellett persze egyéb átalakításokat is eszközöltek az eredeti koncepción, de azt a továbbikban is tartják, hogy egy keményvonalas akció orientált lövöldét szállítsanak, csillagközi köntösben. 

"A továbbiakban nem jelentjük be a nyilvánosságnak, hogy milyen néven futnak a belsős projektjeink, inkább kivárjuk, amíg készen állunk egy leleplezésre. Sokkal inkább szeretnénk megmutatni nektek, hogyan fejlődött a projekt, minthogy beszéljünk róla, és alig várjuk, hogy amikor eljön az ideje, előállhassunk azzal a játékkal, ahová kinőtte magát a koncepció."

Az Eve Online egy igen érdekes sci-fi világot jelenít meg, így adná magát, hogy egyéb alkotásokkal bővüljön az univerzum, az pedig mindenképpen reményre ad okot, hogy a továbbiakban is zajlik a fejlesztés egy új játékon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)