Hirdetés

EVE Online - Útmutató videók

|

Csaknem négy órán keresztül tanulmányozhatjuk az EVE Online univerzumat, hála az eve-online.hu lelkes közreműködésének.

Hirdetés

Az MMO műfaj nem a legegyszerűbb stílusok közé tartozik. Egy ilyen játékot mesterszinten játszani nem egyszerű, de vigasztaljon a tudat, hogy senki nem kezdte profiként. Az eve-online.hu közreműködésnek köszönhetően, most kicsit bátrabban léphettek be a virtuális világba.

A bemutató videók csaknem négy óra hosszan segítenek eligazodni az EVE Online világában, megtekintésük után pedig kissé magabiztosabban állhatunk neki játszani, és talán még a noob jelzőt is csak viszonylag kevésszer érdemeljük ki. Mivel a videó több darabból áll, ide most nem szúrom be az összeset, tessék átszaladni a GSTV-re, ott is az EVE-Online csatornára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)