Hirdetés

EVE Online - lezajlott a játék történetének eddigi legnagyobb csatája

|

Ennyi és ilyen drága erőforrást korábban még soha nem használtak a játékosok egy összecsapáshoz.

Hirdetés

Történelmi csata bontakozott ki az EVE Online-ban. A CCP Games komoly MMORPG-jében január óta nem volt ekkora űrcsata, mint most.

Hirdetés

Az X47L-Q rendszerben több mint 3500 játékos vonult háborúba, hogy megtámadják illetve védjék a Northern Coalition által birtokolt Keepstar citadellát. Eddig már 400 Titant, vagyis a játék legnagyobb és legdrágább űrhajóját vetettek be a felek. A korábbi rekorderháború, vagyis az úgynevezett The Bloodbath of B-R5RB alatt "mindössze" 200 Titan vonult fel.

Az összecsapást az Imperium News Network közvetítette a Twitch-csatornájukon, de úgy tűnik, hogy a többnaposra nyúlt csatának már vége. Mindkét fél rengeteg erőforrást vesztett, és Seleene, a Mercenary Coalition vezetője szerint 15 éve (vagyis a játék megjelenése óta) nem látott ehhez foghatót az EVE Online-ban. A csata egyébként Time Dilation funkció alatt zajlott, ami azt jelenti, hogy a játék szerverei lelassultak, hogy feldolgozhassák a rengeteg információt. Így egy másodpercnyi akció a játékban tíz másodpercig tartott a való életben.

A szemben álló felek, vagyis a védő Northern Coalition, Pandemic Legion és a The North, illetve a támadó The Imperium és a szövetségesei összesen 3 billió (milliószor millió, azaz ezermilliárd) ISK (a játékbeli fizetőeszköz) értékű kárt szenvedtek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)