Hirdetés

EVE: Valkyrie - mégsem jön PC-re?

|

Bár korábban szinte mindenki biztosra vette, hogy az EVE: Valkyrie jön PC-re is, az a helyzet, hogy hivatalosan egyszer sem kapott ez a következtetés megerősítést.

Hirdetés

Az EVE: Valkyrie-t fejlesztő CCP vezető marketing tisztviselője, David Reid csak annyit fűzött hozzá az esetleges PC-s megjelenéshez, hogy „ez is benne van a pakliban, meg tudnánk csinálni, de még mindig kérdéses, hogy meg fogjuk-e”.

Reid szerint még az is lehet, hogy konzol sem fog kelleni hozzá, hanem egy átlagos TV-n is játszani lehet majd. Az EVE: Valkyrie valamikor 2014-ben jelenik meg, a pontos platformok pedig - mint látjátok - kérdésesek.

Szerintünk a legjobb megoldás az lenne, ha szépen kijönne PC-re, Oculus Rift támogatással (amiről korábban volt szó, de ez ugyebár csak PC-hez jöhet, tehát hogyhogy nem konkrét a PC-s megjelenés?), de még azt is elképzelhetőnek tartjuk, hogy next-gen konzolokon is megjelenhet, akár 3D-s felszerelés támogatása nélkül is.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)