Hirdetés

EVE: Valkyrie Warzone - hamarosan VR headset nélkül is játszhatjuk

|

A játék legújabb frissítésével végre egy sokkal szélesebb közönséget szólíthat meg az EVE: Valkyrie.

Hirdetés

Az EVE Online oldalhajtásaként született EVE: Valkyrie egyértelműen az egyik legmenőbb VR játék, amit most játszhatunk, de ettől függetlenül nagyon jó lenne, ha a drága VR felszereléssel nem rendelkezők is tehetnének vele egy próbát. Szerencsére erre hamarosan lehetőség nyílik, ráadásul csak a következő frissítésig kell várni.

A Warzone nevű update legfontosabb változtatása, hogy már VR sisak nélkül is játszhatunk, ami egyértelműen megdobja majd az egyelőre limitált játékosszámot. Emellett külön öröm, hogy a mind PC-n és PS4-en is együtt repkedhetnek majd azok, akik rendelkeznek VR sisakkal, és azok is, akik nem.

Természetesen nem csak a fentiekről lesz szó a frissítésben, hiszen az új feature-ök mellett új hajókkal is bővül majd a játék, valamint a fejlődésrendszert és újragondolták a fejlesztők. A Warzone frissítés megjelenése szeptember 26-án várható.

Ti kipróbáljátok majd a Valkyrie-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)