Hirdetés

EverQuest: Boldog Születésnapot!

|

Nem sok MMO büszkélkedhet azzal, hogy 9 év elteltével is népes rajongótábora van - az EverQuestnek sikerült ez a bravúr.

Hirdetés

Sokan talán már meg is feledkeztünk arról, hogy létezik még egy bizonyos a EverQuest nevezetű MMORPG, mire a Sony Online Entertainment világgá kürtölte, a játék nemrég töltötte be kilencedik életévét. A máig méretes rajongóközönséggel büszkélkedő, számtalan kisebb-nagyobb kiegészítőt megélt játékban természetesen komoly ünneplés vette kezdetét a nagy alkalomra tekintettel, a részletekről ERRE tájékozódhattok. Végül pedig az alábbi videóval kívánnánk boldog születésnapot, EverQuest!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)