Hirdetés

EverQuest II kiegészítők

|

A Sony küldött egy közleményt, melyben két új kiegészítőről rántja le a leplet. Azt eddig is tudtuk, hogy készülnek, és hogy a közeljövőben megtörténik a bejelentésük, de most már legalább a nevüket is tudjuk. Valójában nem is két kiegészítőről, hanem egyről, plusz egy "kaland csomagról" beszélhetünk. Ez utóbbi érdekessége, hogy egy már megjelent márciusban a játékhoz The Bloodline Chronicles címmel az első csomag, a második címe The Splitpaw Saga és kizárólag netről lehet majd letölteni, mindössze 8 dollárért június 28-tól. A Desert of Flames már egy teljes értékű kiegészítő lemez, ennek megfelelően 30 dolláros áron vesztegetik majd és csak szeptember 12-én várható a megjelenése. A közleményt átbogarászva igazán érdemleges részlet ezeken felül nem nagyon található, csak hogy mekkora királyság lesz.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)