Hirdetés

EverQuest Next - előtte-utána képek és videók

|

Az EverQuest Next fejlesztési folyamataiból láthatunk pár képkockát és kisebb videókat, amolyan előtte-utána móka.

Hirdetés

A FreeMMOStation jóvoltából betekinthetünk az EverQuest Next "terraformálásának" folyamataiba, melyekben a Feerrott Elf Ruins, Ashfang Terraform és Ashfang Ogre tájait ismerhetjük fel.

Bár magáról a játékról még mindig nem tudunk túl sokat, és sajnos most sem derült ki pontosan, hogy mennyire lehet ennek köze a felhasználói tartalomkészítés folyamataihoz (nevén nevezve a gyereket az EverQuest Next Landmarkhoz), azért bizakodunk abban, hogy a játék ténylegesen ekkora szabadságot ad majd a kreatív szellemű játékosoknak, mivel annak ellenére, hogy ezek a videoklipek gyorsítva vannak, még mindig elég szédületes tempóban készülnek el eme gyönyörű látképek.

Az EverQuest Next valamikor 2014-ben jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-es megjelenésről pedig még mindig nincs tudomásunk, de valószínűleg egy ideig erről nem is érkezik még hír. A reményhal viszont még nem halt ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)