Hirdetés

EverQuest Next Landmark - jövő héten kezdődik a zárt béta

|

Jövő héten kezdődik a zárt béta, úgyhogy a fontos dolgait lehetőleg mindenki mentse mielőtt a SOE előkészíti a terepet.

Hirdetés

Februárban eresztették neki az EverQuest sandbox komponensének az első játékosokat az alfateszt keretében, és ahogyan azt korábban tisztázták a játékosokkal, eljött az ideje a következő fázisnak, ugyanis március 26-án kezdődik a bétateszt.

Azoknak, akik már most is játszanak érdemes lesz megtenni pár óvintézkedést, ugyanis a Sony Online Entertainment a közleményében azt is elárulta, hogy a béta megkezdése előtt mindent törölnek, kivéve a karakterek nevét, a megvásárolt tárgyakat valamint a játékosok által készített template-eket.

Tehát aki 26-án belép a játékba, annak a külsejét is újra meg kell választania és az erőforrások gyűjtögetését is a nulláról kell majd kezdenie. Persze azért nincs minden veszve, a SOE azt javasolja, hogy amit szeretnétek esetleg visszahozni a halálból az alfa vége után, abból egyszerűen csináljatok egy template-et.

Az alfateszt március 24-én ér véget, ha pedig valaki még nem regisztrált a bétára, az kattintson rá ezekre a betűkre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)