Hirdetés

EverQuest Next Landmark - tartalmasak az alapítói csomagok

|

A Sony Online Entertainment elindított egy „alapító programot", melynek keretén belül három különböző csomagra fizethetnek be a játékosok, akik ki akarják próbálni a fejlesztés alatt álló világépítős MMO-t alfa fázisában.

Hirdetés

Jövőre indul az újgenerációs MMO, az EverQuest Next előszeleként érkező EverQuest Next Landmark, melynek alfájába, később peidg bétájába bárki beszállhat, aki hajlandó fizetni.

Az első a 19,99 dollárba kerülő Settlers Pack, ami belépőt nyújt a zárt bétához, valamint tartalmaz még egy telepes zászlót, egy „Founder's Pickaxe" alapítói csákányt, valamint az alapító titulust a játékban és a fórumban. Ez 2014. március 31-étől lesz aktív.

A másik csomag már 59,99 dollárba kerül, ez az Explorer Pack, ami mindent tartalmaz, amit a Settlers Pack, ezen felül pedig hozzáférést az alphához, felfedezői zászlót, egy „Ring of Bounty" tárgyat, mely 10%-al megdobja a nyersanyaggyűjtést, nagyobb zsebet tárgyat, mellyel több cuccot bír el a karakter, és két egyedülálló öltözéket. Ez 2014. február 28-án érkezik.

A harmadik csomag a Trailblazer csomag, ami 99,99 dollárba kerül. Tartalmazza az előző kettő csomagot és még egy trailblazer zászlót, Mastercraft karkötőt, mellyel hatékonyabban lehet barkácsolni, hozzáférést a Void Vaulthoz, egy plusz tárolást biztosító helyhez, két még egyedibb öltözéket és négy béta-kulcsot, melyet a vásárlók megoszthatnak barátaikkal. A pakk megjelenése február vége előtt várható.

Hogy teljes képet kapjatok arról, hogy mik is ezek a csomagok, tekintsétek meg az alábbi videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)