Hirdetés

EverQuest 2 offline

|

Bár a cím megtévesztő lehet, most még véletlenül se az EQ2 "szingli" verziójáról adok hírt. Helyette inkább következzék egy kis technikai malőr, ugyanis az összes EQ2 szerver, korra, nemre, hajszínre és egészséges fogak számára függetlenül leállt. És lenn is maradt! Bő 24 óra múlva indultak újra, azonban, hogy a kedves játékosok "öröme" teljes legyen, az irányított karakterek egyfajta devolúción estek át, ugyanis mind visszafejlődött :) Szép, mondhatom. Természetesen a Sony Online nagyon sajnálja, meg bocsánatot is kért, meghát ha Ő nincs, akkor nincs EQ2 sem, úgyhogy egye fene, fátylat a múltra. Cserébe mindenki, aki aktív előfizető volt a "singleplayer" mód alatt, kitartásáért ingyen játékidőt kap. Ezt jobb helyeken engesztelésnek hívják, de a Sonyéknál biztos inkább "jól megérdemelt jutalom"-nak :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)