Hirdetés

Évértékelő 2015: ahogy mazur látta

|

Szóljon a harsona, durranjon a pezsgő, kezdődjön a féktelen ünneplés: megérkezett a GameStar atyaúristenének évértékelője is.

Hirdetés

Bár mazur vezetői teendői miatt már nem ír annyit a GameStarba mint szeretne, ha megunja az elképesztően menő Call of Duty-s hűtője nyitogatását, néha azért még benéz az irodába, hogy minden rendben van-e a magazin háza táján. Mára egy hatalmas médiabirodalmat irányít, ami nyilvánvalóan embertpróbáló feladat, így nem csoda, hogy nem maradt ideje képeket válogatni az évértékelő mellé. Szerencsére találtunk néhányat.

Mi volt a legjobb 2015-ös élményed? Mi volt a legrosszabb 2015-ös élményed?

Muszáj összevonnom a kettőt, mert bár véletlenül sem akarnám megcélozni az agyonfilterezett Instagram fotókra írt dőltbetűs bölcsességek szintjét, de higgyétek el: minden izében van valami izé, és viszont. Pedig most épp csak a PlayIT-ekre gondolok, amiből már nem is emlékszem, mennyi volt idén (talán nyolc?) (csak hét, de inkább kilencnek tűnt - Kaci ) és egyrészt iszonyatosan fárasztó és feszkós volt (ezúton is köszönöm minden kollégámnak az emberfeletti munkát!), másrészt rengeteg emlékezetes pillanatot adott. Utóbbit főleg miattatok, mert mi, akik alapvetően "médiát csinálunk" könnyen el-elveszíthetjük az élő kapcsolatot veletek, olvasókkal, úgyhogy minden alkalom jól jön, amikor kaphatunk visszajelzést, vállveregetést, szemtől szemben is vállalt kritikát, vagy csak kedves élcelődést. Ezek emlékeztetnek rá, hogy ezt az egészet miattatok csináljuk. Na jó, meg a zsé is jól jön!

Melyik szerinted 2015 legrosszabb játéka, és miért?

Nem tudom, már kihalt belőlem az a perverz öröm, hogy rossz játékokkal kínozzam magamat, de Pacát hallgatva úgy tűnt, hogy a legutóbbi Tony Hawkkal nem vesztettem sokat.  

Melyik szerinted 2015 legjobb játéka, és miért?

Azért nem vagyok jó kritikus, mert általában túlságosan hagyom, hogy hintába ültessen egy-egy játék, átadom magam és inkább a pozitívumokat látom bennük - nyilván ezért is szoktam túlpontozni egy-egy címet (és nem azért, mert platós ifákkal küldik a házunk elé a kiadók a jacuzziba ültetett huncut szupermodelleket, Rolexekkel átkötött pénzgurigákat és ikeás szatyrokba lapátolt kokaint) (pedig milyen szívesen mesélném otthon, hogy ezekért hagytam ott az egyetemet - Kaci). Ezt csak azért mondom, mert ennek megfelelően tele vagyok nagyon jó élményekkel, és más-más miatt mondanám a Bloodborne-t, a The Witcher 3-at, a Metal Gear Solid V-öt, a Fallout 4-et vagy a Beginner's Guide-ot. Az egyszerűség kedvéért legyen akkor ez az öt!

Kedvenc kommentelőim?

Van néhány név, aki régóta velünk van és már a nickjét meglátva is tudom, hogy érdemes elolvasni a kommentjét. De a legklasszabb az, hogy rengeteg az új arc, aki jókat ír, megnevettet (ezért rendkívül hálás tudok lenni), értelmesen kritizál, érdemi vitát folytat. Ha te is ilyen vagy, akkor pacsi!

Ki hiányzott idén a legtöbbször?

Gyu.

Mit vársz 2016-tól?

Óóó… sok mindent. Ami számotokra a legérdekesebb lehet, az az, hogy akár hiszitek, akár nem, tisztában vagyunk a GSO hibáival, minket jó eséllyel sokkal jobban zavarnak is, mint titeket, egy minden szempontból jobb, gyorsabb, reklámokkal kevésbé terhelt oldal készül a háttérben, immár hónapok óta. Nagyon izgulok, remélem minél hamarabb megláthatjátok!

A többit nem is mondom, mert evidens, elképzelhető hogy rákukkantok majd a VR cuccokra, vagy az Uncharted 4-re.

Van-e újévi fogadalmad?

Van, veszek itthonra is egy normális billentyűzetet, amin van hosszú í betű (szerencsére csak tizenkét helyen kellett átjavítanom - Kaci) (de mit csináljak, ez pirosan világít!!). De inkább megköszönöm a GS csapatnak az egész éves munkát, a HP vezette online alakulatnak, és a Mocsy zászlója alatt vonuló printeseknek egyaránt, de természetesen a PC Worldnek, Computerworldnek, és OCTV-nek is - magyarán mindenkinek, aki napi szinten segíti médiabirodalmunk, a Project/029 munkáját. És köszönök mindent nektek is, kedves olvasók! Remélem, hogy jól érzitek magatokat nálunk és velünk lesztek jövőre is! Boldog új évet!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)