Hirdetés

EVGA nyereményjáték

|

Az EVGA meghirdette 2007-es Scavenger Hunt névre hallgató nyereményjátékát.

Hirdetés

A játék két körből áll. Az elsőben a gyártó honlapján kis aranyszalagokat kell keresni, ha tíz ilyet találsz és ráklikkelsz, akkor már csak egy kérdésre kell felelni a gyártóval kapcsolatban és egyre az egyik szponzorral kapcsolatban. Aki ezeket teljesíti, automatikusan részt vesz a sorsoláson. A játék nyitott európai lakosoknak is, tehát ti is jelentkezhettek. Van pár feltétel azonban a részvételhez. Az első, hogy ingyenes regisztráció szükséges a honlapra, amelyet itt tudtok megtenni. Ezen kívül a popupokat, cookiekat és JavaScripteket engedélyezni kell a honlapra. A verseny július 16-tól augusztus 20-ig fog tartani olyan díjakért, mint egy vacsora Jen-Hsun Huang-al, az Nvidia fejesével, 1 Formula 1 VIP belépővel a Japán nagydíjra minden költséggel, valamint több összeállított gépért és alkatrészért. A szabályokat angolul itt, teljes nyereménylistát itt találjátok, a keresendő szalag képét pedig alant láthatjátok.

 

scav_gold1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)