Hirdetés

Így kell nyerni Street Fighterben egy szintetizátorral

|

A Evo bajnokságokon sokan indulnak spéci kontrollerekkel, de ez a srác még a szokásosnál is messzebbre ment.

Hirdetés

A napokban került megrendezésre a verekedős játékok rajongóinak legnagyobb éves bajnoksára, az Evo 2016. Ezen a rendezvényen mérik össze a tudásukat a legnagyobbak és általában a spéci felszerelésekből sincs hiány.

A profi játékosok között rengetegen vannak, akik egyedi árkád kontrollereket gyártatnak a saját specifikációiknak megfelelően, viszont akadnak játékosok, akik sokkal kreatívabban oldják meg a kontroller kérdést. Gono úgy gondolta, hogy a verekedős játékokhoz egyetlen periféria illik igazán, ez pedig a Rock Band 3 szintetizátor. Habár kiesett a bajnokságból (Street Fighter V-ben és Pokkén Tournamentben versenyzett), meglepően jól teljesített a szokatlan eszközzel, ráadásul állítása szerint évek óta használ hasonló kontrollereket.

Az a helyzet, hogy most meg kéne ezen lepődnünk, de a Donkey Kong kontrolleres Dark Souls végigjátszás után már nem nagyon megy. Nektek hogy tetszik? Ti mivel szerettek verekedős játékokat nyomatni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)