Hirdetés

Evolution - A flash bogárnevelde

|

Ha bug van a gépben, az informatikai körökben nem sok jót jelent. Ám mai flash játék ajánlónkban ez megváltozik.

Hirdetés

Legtöbbünk szerintem undorodik a nagy büdös bogaraktól, és esze ágában sincs még rápillantani se, nemhogy otthon tartani és nevelgetni. Nos, az Evolution alanyai lehettek volna aranyos kis nyuszikák, vagy halak, esetleg virgonc görik, de hogy a ronda ízeltlábúakra esett a választás, hát... Végső soron több is veszett Mohácsnál, és az embernek nem azok a szőrös csúfságok jutnak az eszébe, mikor ebben az ötletes flash játékban reájuk tekint. Itt a cél, hogy két bogárkával elindulva kitenyésszük a szuper bogarat, aki majd az összes ellenfelét kettéharapja csáprágójával. Nézzük, hogy mi kell ehhez! Először is figyelnünk kell bogárkáink egészségére, boldogságára, és éhségére. Ezek közül bármelyik mélyrepülésbe kezd, állatkáink élete veszélybe kerül. Egészséges lesz attól, ha mindig enni adunk neki, vagy ha gyógyszerekkel tömjük tele, nem is beszélve, hogy feltakarítunk utánuk. A játékoktól boldogság önti el a lelküket, s hogy mindezen kiadásokat fedezni tudjuk, nem árt egyszer-kétszer viadalokra is benevezni a legrátermettebb egyedeket, Ha elérik a felnőttkort, utódgyártásba is foghatunk, ami elengedhetetlen, hogy a már említett SupaBug megszülethessen. Egész estés!

 

evolution.jpg

 

 

Végül egy minimal platformerre hívnám fel a publikum megtisztelő figyelmét, amit Flummox3d kolléga töltött fel flash játék megosztó szájtunkra. A Don't Look Back minimal a köbön. Feketéből és bordóból összerakott képi világa a nyolcvanas éveket idézi, de a játékhoz követelményként támasztott profizmus már új keletű. Míg egyes pályarészeken vért fogunk izzadni, addig más helyeken egyszerűen csak keresztülzuhanunk. Azon sem kell fennakadni, ha úgy érkezünk a pályára, hogy valamelyik szörnyike azonnal a nyakunkba ugrik. Itt véglegesen nem halhatunk meg, és halálunk után várakozás nélkül újra próbálkozhatunk. Irányítás egyszerű, a kikapcsolódás garantált! Jó szórakozást!

 

dontlookback.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)