Hirdetés

Evolve - tökéletes a balance

|

Úgy látszik sok játékosnak sikerült túltennie magát az Evolve DLC-kben bukdácsoló rajtján, hiszen már az első héten elképesztő mennyiséget játszottunk össze. De vajon a vadászok vagy a szörny az OP?

Hirdetés

Sajnos az elmúlt napokban nem jutott annyi időm az Evolve-ra mint szerettem volna, de az egyre növekvő játékosbázisnak köszönhetően legalább nem kell majd a matchmaking apróbb problémáival küzdenem, mikor visszatérek. Ez a bázis pedig bizony növekszik, már az első héten is elképesztő mennyiséget játszottunk össze.

A 2K most egy hatalmas infógrafikára gyűjtötte össze a játékkal kapcsolatos legfontosabb és legérdekesebb infókat, amelyből kiderül, hogy az első héten közel 6 millió meccs pörgött az Evolve szerverein. A legrövidebb egy percig, a leghosszabb 43 percig tartott , a játékok összesen 108 évnyi idővé adódnak össze.

 

A karakterek eloszlására sem lehet panaszunk, a játékosok kifejezetten változatos csapatokat raknak össze. Míg egy első szintű szörny csak az esetek 11%-ában nyeri meg a kört, a Stage 3-as alfák 4-ből 3 meccset lehoznak. A legérdekesebb adat egyértelműen a grafika végén található, ami jól példázza, mekkora hangsúlyt fektettek a balance-ra a Turtle Rock fejlesztői.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)