Hirdetés

Évszakokkal és sok új tartalommal jön a Farming Simulator 22

|

Nem meglepő módon idén is lesz új Farming Simulator, és már az új konzolokon is folytathatjuk a farmgazdálkodást.

Hirdetés

Nyomokban érkeznek még szimulátorok, de kevés tudja megközelíteni a Farming Simulator széria sikerét. A Techland féle Pure Farming minden igyekezet ellenére nem tudta megszorongatni a GIANTS Software sorozatát, így a mezőgazdasági szimulátorok királyának nem kell félnie a konkurenciától.

2021 negyedik negyedében érkezik a Farming Simulator 22 PC-re, Stadiára, Mac-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, és Xbox Series gépekre, kiadója és fejlesztője egyaránt a GIANTS lesz.

Hirdetés

Az idei felvonásban konzolokon 8-fős, számítógépeken és Stadián 16-fős többjátékos módban is játszhatunk, új terményeket gondozhatunk, új tájakra látogathatunk el, új márkák gépeit használhatjuk. Az évszakok izgalmas kihívásokat fognak tartogatni, de számíthatunk további újdonságokra is.

A fejlesztők nagyobb szabadságot, több mint 400 darabos gép- és eszközparkot ígérnek, két új térképpel és az átdolgozott, alpesi Erlengrattal. A mesterséges intelligencia szintén javul, részletgazdagabb lesz a világ, valóságosabbak a traktorok motorhangjai, és összességében is javul a teljesítmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)