Hirdetés

Évzáró Jó éjt! 2012.12.31.

|

Nekem jutott az a megtiszteltetés, hogy megírhatom 2012 utolsó posztját, ezért mindenkinek teljes szívből kívánok boldog és sikerekben gazdag új évet!

Hirdetés

Nem semmi évet zártunk, annyi szent. Temérdek játékbejelentés, egy halálos iramot diktáló E3, zavarba ejtő akciók és 12 darab GameStar magazin, amely továbbra is azért létezik, hogy a játékosokat boldogítsa. Bár nem kenyerem az ömlengés, engedjétek meg, hogy örömömet fejezzem ki azzal kapcsolatban, hogy novembertől hivatalosan én is a GameStar szerkesztőségéhez csatlakozhattam és minden egyes olvasónak ezúton szeretnék örömben, pénzben, sikerekben, biztos munkahelyben, barátokban és egészségben gazdag új évet kívánni, BUÉK mindenkinek!

A mai legolvasottabb hírek a következőek voltak:

1: GTA IV - Realisztikusabb, mint valaha

2: Dead Space 3 - Volantison havazik

3: Gyu totálisan szubjektív évértékelő videója

 

Az utolsó számot kicsit gonoszkodásként tettem be, hogy mindenkinek remekül (értsd rémálmokkal) induljon 2013 első napja, a magam részéről teljes mértékben elhatárolódom az alábbi zenétől:

Jó éjszakát kívánok, 2012-ben utoljára!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)