Hirdetés

Excit - A nagy szökés

|

Az egérkurzor élete nem csak játék és mese, hallottál már a gonosz táblázatkezelő programokról?

Hirdetés

A mai játéközön.hu ajánlóban két könnyedebb és egyszerűbb logikai játékkal találkozhatnak a kedves érdeklődők. Az Excit egy táblázatkezelő programban játszódik, főszereplője a szabadulni vágyó gyilkos... egérmutató.

Szegény szerencsétlen egérkurzor csak kétféle mozgásra képes: függőlegesen vagy oldalirányban esztelenül szalad a végtelenségbe, vagy legalábbis a legközelebbi akadályig. A négyzetrács kiemelt részei jelentik az akadályokat, ezeket használva kell eljutni a célig. A legtöbb pályán extra pontokért tárgyakat is összegyűjthetünk. A későbbi szinteken speciális tulajdonságú kockák (teleport) is megjelennek. Összesen harminc szinten tehetjük próbára szabadulási képességeinket.

Excit


A Grow Tower ugyan a Grow játékok közül a legújabb, mégis sokkal egyszerűbb és könnyebben végigvihető, mint az előző pár rész. A feladat mindössze egy torony építéséből áll, melynek segítségével újra üzembe helyezhetjük az estére kikapcsolt napkorongot. A sikeresen teljesített feladat jutalma némi világosság és egy aranyos, életteli teli grafika.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)