Hirdetés

EXIGO BEJELENTÉS!!!

|

Na, csakhogy! Végre hivatalosan is bejelentették kis hazánk következő hatalmas reménységét!!! A korábban Exigo-ként előkerült alkotás mára egy gyönyörűséges, elég összeszedettnek tűnő RTS-sé nőtte ki magát. A legfontosabb dolog azonban szerintem az, hogy nem más karolta fel a hazai csapatot, mint az ELECTRONIC ARTS! Bizony, az első hazai fejlesztés a világ legnagyobb kiadójától! Szerintem ez alapból megér egy gratulációt a csapatnak. A GameSpy volt az első csapat, akik elcseveghettek a fejlesztőkkel, természetesen néhány screenshotot is kaptak. Itt megtalálhatjátok mindet! Ja, mégvalami: A játék pontos, végleges neve Armies of Exigo!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)