Hirdetés

eXigo hivatalos infók...

|

Kaptunk néhány hivatalos mondatocskát a minap előkerült eXigo nevezetű hazai gyöngyszemről... idézet: "Az eXigo fejlesztése másfél évvel ezelőtt kezdődött, és már túl vagyunk a munka felén. Most került a játék olyan állapotba, hogy a nagyközönseg számára is mutathatnánk belőle dolgokat, erre azonban még várni kell egy kicsit. A Black Hole mögött egy komoly amerikai cég áll, amely tárgyalásokat folytat több játékkiadóval, de amíg ezek a tárgyalások nem zárulnak le, addig az eXigo nem lesz hivatalosan bejelentve, és ezért nem közölhetünk információkat róla. Ugyanez az oka annak, hogy sem a Black Hole-nak, sem magának az eXigonak nincsen még hivatalos homepage-e. A Neten megjelent képeket egy szakmai konferencián, a Műszaki Egyetemen megrendezett KATT-on mutattuk be, de reméljük, hamarosan többet is elárulhatunk a játékról." Reméljük a legjobbakat, és minél előbbi megjelenést kívánunk!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)