Hirdetés

Exkluzív PS3 csomagok a télre

|

Japánban tudnak stílusosan ünnepelni. Két nagy cím, két nagy PS3 csomagot érdemel, legalább is a Sony szerint.

Hirdetés

Különleges PS3 csomagok jelennek meg idén decemberben, a Yakuza 5 és a Fist of the North Star: Ken’s Rage 2 megjelenésének tiszteletére. Mindkét játék mellé csomagolt konzol saját festést kapott, és gépek mell egyedi extrák várják a vásárlókat.

A Yakuza 5 mellé pakolt PS3 egy strand törölközővel lesz körbetekerve, mellette pedig egy 8GB-os pendrive-ot és matricákat kapnak a rajongók, ha rászánják a plusz pénzt az egyedi csomagra. A Fist of the North Star: Ken’s Rage 2 (FotNSKR2?!) stílusú festéssel díszített konzol doboza alapból nem tartalmaz ilyen ínyencségeket, de aki előrendeli, az kap egy egyedi telefontokot és DLC kódot, exkluzív kosztümökhöz.

A csomagok sajnos valószínűleg csak Japánban lesznek elérhetőek, de aki nem szégyell messziről rendelni, az a Yakuza 5-s csomagot December 6.-tól, a Fist of the North Star: Ken’s Rage 2-s kiszerelést pedig december 20.-tól vásárolhatja meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)