Hirdetés

Exkluzív termék összeállítás a CoolerMaster-től

|

Holnap lát napvilágot a CoolerMaster Black Label szériája, mely három termék különleges verzióját foglalja magába.

Hirdetés

Ekkor az exkluzív széria megjelenésével egyidőben aktiválódik a gyártó oldalán a „products/black” fül, ahol várhatóan sok adat és kép vár majd minden érdeklődőt. Viszont sikerült elcsípni néhány információt megjelenés előtt a szériáról. A Black Label termékek darabszáma erősen limitált, ami egy kerek 500-as számot jelent. Ez az exkluzív kollekció együttesen képviseli a CoolerMaster ház, hűtő és tápegység divízióját. A termékek alapszíne a fekete, ez eleganciát és erőt sugároz, ami egy ilyen limitált sorozatnál elengedhetetlen. Az egyes modellek, alaptársaikhoz képest nemcsak kinézetükben, hanem felszereltségükben is fel lettek turbózva.

 

black-bundle_1.jpg
 

 

Az új széria első tagja a Cosmos néven futó ház volt, melyről már elég sok anyagot publikált a területtel foglalkozó sajtó, hónapok óta hallani lehet a megjelenéséről. Processzor hűtő téren az igen elismert Hyper Z600 lett megnevezve. Ez a modell, már megjelenésekor is a prémium kategóriába tartozott. Az alapfejlesztési elgondolás a passzív működés volt. Ennek fényében tervezeték meg a lamellázatot is. A bordarendszer, kialakításából fakadóan optimalizálja a légáramlást, mely jobb teljesítményt eredményez, és bizonyos hőleadású processzorokkal képes a passzív működésre. Ehhez az eddigi passzív hűtős tapasztalatok alapján, megfelelően kell kialakítani a használt gépház szellőzését. A végére maradt a tápegység: itt is kiválóan választottak a szériát megalkotók, hiszen egy 850 Wattos CoolerMaster UCP tápot szemeltek ki, mely magas hatásfokkal és moduláris kábelrögzítéssel rendelkezik.  Ilyen teljesítményű modell egyébként nem szerepel a sima termék palettán, tehát az exkluzivitás már itt is szerepet kap.

Az új CoolerMaster termék együttes azt gondolom tényleg megfelelő választás lehet azoknak, akik egyedi PC-s felszerelésre vágynak.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)