Hirdetés

Exteel - újabb MMO-t kapcsolnak le szeptember elsején.

|

Az NCSoft nem viccel - szeptember elsején végleg legkapcsolják az Exteel szervereket.

Hirdetés

Ez már nem az első MMO lesz, amelyet a koeraiak lekapcsolnak - a számomra nagyon hiányzó Auto Assault és a Tabula Rasa után az Exteel is örök kikapcsolásra kerül.

Az indoklás egyszerű - a kiadó szerint a játék futtatása többé "nem érte meg üzletileg."

A játékban augusztus végén lesz egy speciális esemény, amikor minden tárgy megvásárolható lesz 1 creditért, így bárki bámiylen fegyvert, mechet, tárgyat kipróbálhat még utoljára. Akik pénzt fektettek az Exteelbe, azokat a cég valamely módon jutalmazni fogja (gondolom kapnak 2 hét játékidőt Aionban), azonban ennek a hivatalos bejelentése csak augusztusban várható. A hivatalos oldal a következőket mondja:

"Tudjuk, hogy jónéhány igen hűséges Exteel játékosunk van, akik imádják a játékot. Ez a döntés nagyon fájdalmas volt, de végülis egy üzleti döntés, amelyet meg kellett hozni. Mindenkit arra bíztatunk, hogy játsszon és élvezze szeretett játékát, amíg megteheti"

Személyesen sosem próbáltam az Exteelt, de számomra minden MMO bezárása nagy szomorúság...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)