Hirdetés

Extra ajándékokat oldhatunk fel a PlayStation 5-ös trófeákkal

|

Konkrét jutalmakat is kapunk majd a trófeák mellé, ha elég ügyesek vagyunk a PS5-ös játékokban.

Hirdetés

A trófea- és achievement-vadászok egy külön kasztot képviselnek a játékosokon belül. A PlayStation 5 érkezését követően pedig jó dolguk lesz azoknak, akik kiemelt figyelmet szentelnek annak, hogy mindig megszerezzék az játékbéli teljesítményeket jutalmazó bronz, ezüst és arany trófeákat, a végén pedig természetesen a platinát is.

Az utóbbi megkaparintása már PS4-en is extra avatarképeket adott nekünk, de ezt a lehetőséget csak nagyon kevés játék használta, és az ajándék képeket is kurtán-furcsán kaptuk meg, például e-mailben küldték el nekünk. Nos, PS5-ön változik a dolog.

Hirdetés

A PlayStation 5 kezelőfelületét leleplező videóban szúrták ki egyesek azt, hogy a Destruction All-Stars egyes trófeái mellett felbukkantak extra ajándékok is. A "Wreckognised" nevezetű arany trófea például egy avatarképet adott, egy másik bronz verzió pedig egy bannert a profilunkhoz. Nagyon úgy fest tehát, hogy PS5-ön nem csak a platina trófeákért jár jutalom.

Remélhetőleg sok játék használja majd ezt a megoldást, és így végre több értelme lesz megharcolni az egyes trófeákért. A Sony belsős címei közül elég valószínű, hogy mindnél találkozni fogunk efféle feloldható ki extrákkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)