Hirdetés

Eye of the North megjelenési dátum

|

Az NcSoft végre bejelentette a, hogy mikor is jelenik meg a Guild Wars utolsó kiegészítője, az Eye of North. A játék a nyár végén, augusztus 31-én kerül a boltokba, a szokásos áron.

Hirdetés

Az Eye of North kivételesen, nem hoz újdonságot a területek között, hiszen az eredeti kontinens, Tyria eddig fel nem fedezett helyszíneire látogatunk majd el. A kiegészítő főként a történetre koncentrál, nem titkolt, fő célja a játékost bevezetni a Guild Wars 2 eseményeibe. Ettől függetlenül a kiegészítőben helyet kap 18 nagy dungeon, 150 (!) új képesség, 40 új páncél szett, 10 új hős és még számos fegyver, felszerelés. Akik nem szeretnék elveszíteni eddigi karaktereiket, azoknak jó hír, hogy a Guild Wars 2-be a különféle tárgyaink átvihetőek lesznek.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)