Hirdetés

Ez a Baldur's Gate 3 játékos elképesztő vagyont hozott össze csak ládákból

|

Faérun annyi dobozt nem látott még egy helyen, amennyit ez a kalandozó pakolt össze magának.

Hirdetés

Egy átlagos, ötödik kiadásos Dungeons & Dragons kampánnyal ellentétben a Baldur's Gate 3 önti ránk az aranyat. Aki összeszedi a goblinok széthagyott cuccait, és szívfájdalom nélkül megválik néhány varázstárgytól, az hamar lekörözi még a helyi kiskirályok aranyraktárait is.

Az ember mindig lehetne gazdagabb, és nem volt ezzel másképp /u/Stompingchicken korábbi lakótársa és annak bátyja sem. A srácok összeharácsoltak egy nagyobb vagyont, de varázstárgyak értékesítése helyett ők ládákat adnak el.

A Baldur's Gate 3-ban minden doboz mozdítható és a többségük fel is vehető. Elküldeni őket a táborhelyünk tárolójába egyetlen kattintás, és amikor a páros erre rájött, azonnal elkezdték felhalmozni a ládákat. Stompingchicken egy képen mutatta meg a harácsolás eredményét: a srácok összeraktak 4710 darab dobozt, aminek együttes értéke 200 636 arany.

Hirdetés

Az hagyján, hogy elhurcolni ezeket a legközelebbi boltosig egy komoly feladat lesz, de több napig is el fog tartani, mire ezt mind eladják. A Baldur's Gate 3-ban ugyanis egyszerre csak párezer arany van az árusoknál.

My friend is insane
byu/Stompingchicken inBaldursGate3

Nem ez a leghatékonyabb módja a meggazdagodásnak, de valamiből meg kell élni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)