Hirdetés

Ez a Diablo IV stílusú Xbox olyan gyönyörű, hogy senki sem használná játékra

|

Szeretnénk azt mondani, hogy a cím költői túlzás volt, de tényleg nem lehet játszani ezen a párját ritkító konzolon.

Hirdetés

Bármennyire is izgalmas, elég valószínűtlen, hogy a Microsoft ezzel a projekttel ünnepelné az Activision Blizzard felvásárlását, ráadásul még csak nem is ez az első Diablo témájú Xbox, ami valaha elkészült. A két cégóriás már 2021-ben is összeállt, bár akkor egy ténylegesen használható gépet osztottak ki.

Ezúttal a "Diablo IV stílusú Xbox" inkább csak egy Diablo IV-es Xboxot formázó szobor, ami nagyon jól fog kinézni a polcon, de elfuttatni nem fogja a Blizzard ARPG-jét.

Hirdetés

A spéci konzolt Auguste Rodin "La Porte de l'Enfer", azaz a Pokol kapuja című szobra inspirálta. Maga a dizájn nagyon különleges, tényleg csak egy dísztárgyról beszélhetünk, amit az Xbox csapata egy X-es/twitteres nyereményjátékhoz készíttetett. A játék győztese a szobadísz mellé egy működő Xbox Series X-et is kap majd.

A nyereményjátékon való részvételhez annyi a dolgotok, hogy retweetelitek a fenti posztot az abban megjelölt hashtaggel, és bekövetitek az Xbox és a Diablo profiljait. Mivel Magyarország beletartozik az Xbox szolgáltatás által hivatalosan is támogatott országok körébe, így mi is részt vehetünk a játékban.

Sok sikert mindnyájatoknak!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)