Hirdetés

Ez a fejlesztőcsapat is segíteni fog a készülő Wonder Woman játék munkálataiban

|

Örülünk, vagy most kezdhetünk igazán aggódni?

Hirdetés

Hosszú ideje nem kaptunk semmiféle új információt arról a Wonder Woman játékról, amit még a 2021-es The Game Awardson jelentett be a Warner Bros. Games - tavaly novemberben ugyan kiderült, hogy nem egy szolgáltatás alapú játékként tervezik megjelentetni, aminek értelemszerűen nagyon sokan örültek. A készülő Wonder Woman adaptáción eddig úgy tudtuk, kizárólag a korábban a Middle-earth: Shadow of Mordor és Middle-earth: Shadow of War játékokat szállító Monolith Productions dolgozik, most viszont egy álláshirdetés leleplezte, hogy egy másik belsős csapat is segíteni fog nekik.

Ez a gárda pedig nem más, mint a kanadai WB Games Montréal, az a fejlesztőstúdió, aminek korábban a Batman: Arkham Originst, vagy épp a 2022-es Gotham Knightst köszönhettük - utóbbit mondjuk valószínűleg nem sokan őrzik kedves emlékként az elméjükben. 

Hirdetés

A Tech4Gamers szúrta ki, hogy a WB Games Montreal "External Development Artist" pozícióba keres jelenleg új munkatársat azért, hogy támogatni tudják az említett Wonder Woman játék fejlesztését. 

Arról korábban is hallani lehetett, hogy a Gotham Knights után a WB Games Montréal egy Unreal Engine 5-ös, single-player DC-játékon fog dolgozni, de az konkrétan nem derült ki, hogy mit is fed ez a projekt. Most nagyon úgy tűnik, hogy a Wonder Woman játékról van szó, de persze az is elképzelhető, hogy a semmiből bejelentenek majd egy másik DC-s címet, aminek a fő fejlesztőcsapata lesz a kanadai banda. 

Mindenesetre nem ártana már valami friss trailer a Wonder Woman adaptációról, továbbra is az alábbi kedvcsinálóval kell beérnünk, és ez bizony egy 2021-es videó. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)