Hirdetés

Ez a GTA V mod sokkal szebbé teszi a játékot

|

Ha már éppen ingyenes a GTA 5 PC-re, és tényleg szeretnétek a maximumot kihozni belőle, ez a készülő mod segíthet.

Hirdetés

Az elmúlt öt év során mindenféle modok megjelentek már a Grand Theft Auto V PC-s változatához, de amíg a folytatás meg nem érkezik, számíthatunk arra, hogy a modderek sem fognak leállni. Egészen elképesztő, hogy a NaturalVision Remastered új változata, a NaturalVision Evolved milyen szintre tudja emelni az egyébként is lenyűgöző látványt.

Hirdetés

Az egyelőre még félkész mod új textúrákat, továbbfejlesztett tükröződéseket, javított fényeket, színeket és időjárási körülményeket kínál, realisztikusabbá téve a játékot. Készítője, Razed szerint a GTA V a moddal valójában még jobban néz ki, mint az alábbi videóban, ugyanis a játékbeli videófelvevő rontja a minőséget. A jelenlegi változatot azok tölthetik le, akik legalább 10 dollárral támogatják a készítőt Patreonon.

A Grand Theft Auto V PC-s változata továbbra is ingyen tölthető le az Epic Games Store-ból, ne hagyjátok ki a lehetőséget!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)