Hirdetés

Ez a húszperces, ingyenes játék felzárkóztat az Alan Wake eseményeiből

|

Nem muszáj végigjátszanod az Alan Wake-et ahhoz, hogy felzárkózhass a Bright Falls-i történésekből.

Hirdetés

Nehéz most ennyi mindenre figyelni, de talán nem felejtette el senki, akinek ez fontos, hogy október 27-én jelenik meg az Alan Wake 2. Legalább tíz éve, ha nem régebb óta várjuk a Remedy akció-horrorjátékának folytatását, és most ismét találkozhatunk az íróval, akinek művei életre kelnek, de mivel nem éneklő erdei állatokról ír, hanem válogatott borzalmakról, ez a képesség inkább átok, mint áldás.

Aki esetleg az elmúlt 13 évben nem játszotta végig az első Alan Wake-et, vagy annyira régen találkozott vele utoljára, hogy úgy érzi, ismételnie kell, annak elég letöltenie... a Fortnite-ot.

Hirdetés

Az történt ugyanis, hogy a Spiral House és a Zen Creative stúdiók készítettek egy húszperces felzárkóztató kalandot a Fortnite-ban. Az Alan Wake Flashback a 3426-5561-3374-es kóddal érhető el, karakterünk egy elemlámpával felszerelkezve járhatja be Bright Falls helyszíneit, és láthatja, milyen fontos események vezettek az Alan Wake 2 cselekményéhez.

Azért ha időben belefér, mégis úgy az igazi, ha az Alan Wake-kel (mi több, a Remastered kiadással) élitek újra a kalandot, de megértjük, ha a hátralévő egy hetet inkább más játékokkal, például a Marvel's Spider-Man 2-vel töltitek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)