Hirdetés

Ez a játék félig Tetris, félig dungeon crawler, és egészen zseniális

|

Ha valami egyedivel múlatnád az időt a hétvégén, a Blocky Dungeonnek érdemes adnod egy esélyt.

Hirdetés

Azt azért nem állítanánk, hogy Tetris-lázban ég a világ, de épp most jött ki az AppleTV+-ra egy egészen korrekt film Taron Egerton főszereplésével, amit még Pazsitnov játéka vagy általánosságban a videojátékok iránt nem különösebben érdeklődőknek is érdemes megnézni. Következő lépésként egyébként a Tetris Effect kipróbálását ajánljuk, fantasztikus, pláne 4K-s tévén játszva, színekkel és zenékkel fokozza a tetriszezés élményét, nagyon ügyesen.

A napokban megjelent Blocky Dungeon azonban Tetris is, meg nem is, fura egyvelege két műfajnak, amibe 8,77 euróért simán érdemes belekóstolni.

Hirdetés

A játék részben roguelike, részben Tetris - tetrominókból építjük meg a katakombát, amiben aztán apró lovagunkkal kalandozhatunk, gyűjtögethetünk és harcolhatunk. Ha betelik a terület, bebuktuk, ha egy sort telerakunk, akkor viszont opcionálisan tüntethetjük el azt, nem szűnik meg automatikusan. Az ellenfelektől is megszabadulhatunk így, de javasolt ehelyett odamenni és egyszerűen lekardozni őket. Három játékmódot, 4 bosst, 6 különböző témájú helyszínt és 30-nál is több, egyedi viselkedésű ellenfelet kínál, futtatásához pedig elég egy 2-magos, 1.7 GHz-es processzor, 2 GB RAM, és egy GTX 660 videokártya.

Az élmény valami ilyesmi:

Ha próbáltátok, írjátok meg kommentben, szerintetek milyen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)