Hirdetés

Ez a játékos a Hitman 3 egy pályájának összes NPC-jét megpróbálta megölni egy gumikacsával

|

Felvette a bohócjelmezt, bekészítette a hápogó mészárost, és célba vette mind a 200 hullajelöltet. Kemény munka volt, nem sok jutalomért.

Hirdetés

Ha most fellépsz a YouTube-ra, akkor nagyjából végtelen videót fogsz találni arról, ahogy valaki legyilkolja egy adott Hitman helyszín összes NPC-jét. Ez önmagában nem akkora teljesítmény, de RTGame ennél egy fokkal tovább ment.

Az ő terve az volt, hogy a Thanos csettintéshez hasonlóan, egyszerre végezzen ki mindenkit a pályán, ráadásul ehhez csak gumikacsát akart felhasználni. A kérdéses játékszer valójában egy bomba, amivel a Hitman 3 ügynöke könnyedén vehetne el egy tucatnyi életet is, ez a küldetés azonban most kifejezetten nehézre sikerült.

Hirdetés

A próbálkozás helyszíne a Hitman 1 Sapienza pályája volt, ahol RTGame ki akart ütni minden NPC-t és össze szerette volna hordani őket egy helyre. A helyszín meglehetősen méretes: vannak városi utcák, útvesztő-szerű katakombák, egy hatalmas strand, és még egy kis templom is akad. A nagy homokozót közel 200 NPC népesítette be.

Nem volt könnyű feladat, de a bérgyilkosnak sikerült közel 7 óra alatt összeszedni mindenkit, és bedobálni a testeket a helyi hentes fagyasztójába. Már csak egy dolog volt hátra: bedobni a gumikacsát, és nézni, ahogy mindenki elporlad. Az előkészületeket itt tudjátok megnézni.

Nos, mint kiderült, több mint 200 test nem fog csak úgy felrobbanni egy kacsától, még akkor sem, ha egy gáztartályt is bedobsz közéjük az elegancia kedvéért. A testek kissé valószínűtlen fizikával elnyelték a robbanás erejét, összesen csak 20 embert sikerült eltenni láb alól, itt látható mindez.

RTGame egy párszor még próbálkozott, de végül a kacsás projekt elvérzett. Ejtünk pár könnycseppet a kidobott idő oltárán, aztán tovább is lépünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)