Hirdetés

Ez a nap is eljött: mérgező fingokkal kényszeríthetjük térdre a Mortal Kombat 1 legerősebb bossait

|

Úgy látszik, a legnagyobbak ellen is hatásos a Mortal Kombat vegyi fegyvere.

Hirdetés

Elég szépen szerepel az eladási toplistákon az idén szeptemberben megjelent Motal Kombat 1, ami az elmúlt időszakban leginkább a fizetős halloweeni fatalityje, és azt övező felháborodás kapcsán került a figyelem középpontjába. Noha a Warner némi jó hírrel szolgált az ezt megvásárlóknak, ennek ellenére nem úgy néz ki, mint akik tanulva az esetből, elengedték volna a további fizetős tartalmakat. Mindenesetre most éppen nem emiatt, hanem egy másik "érdekesség" kapcsán kerültek előtérbe a játékukkal.

A Mortal Kombat 1 Invasion módjának keretein belül ugyebár keményebb bossokat is legyűrhetünk, amiért cserébe igen nemes lootokat zsebelhetünk be. Mindezek mellett a keménykezű ellenfelek legyőzésében segítségünkre lehetnek még a begyűjthető ereklyék is, amik közül most nagyon úgy tűnik, hogy egy a kelleténél talán pusztítóbbra sikeredett. Igen, tényleg a fingásról van szó.

Hirdetés

A Windbeaker Talisman ugyanis hamar a játékosok kedvence lett, persze nem ok nélkül. Az ereklye segítségével még a legkeményebb bossokat is pillanatok alatt meg lehet bénítani, méghozzá nem is akárhogyan. Ennek bevetése során lényegében néhány méretes szellentés eleresztésével térdre kényszeríthetjük ellenfeleinket.

A jelenségre többen is figyelmesek lettek, az egyik felhasználó például egy, a Redditen közzé tett videó mentén mutatta be a képernyőt beterítő mérges gázok hatását a gyakorlatban, amely pillanatok alatt rántotta a földre még a Titan-szintű Shao Kahnt is.

New Titan Boss goes down quickly
byu/abeta_94 inMortalKombat

Persze alapvetően a Windbreaker Talisman nem okoz ekkora gázfelhőt. A játékos több tárgy kombinálásával érte el ezt a hatást, úgyhogy a legtöbbeknek egy jóval kisebb méretű töltettel kell beérniük.

Viszont nem kell megijdeni, hiszen a dolog már önmagában is elképesztően hatásos lesz: még egy normál méretű szellentéssel is könnyen leteríthetünk olyan ellenfeleket, mint például a vérszomjas Nitara. Ezt mutatja be egy Twitter/X felhasználó is az alábbi videón.

Szóval így állunk. A fizetős halloweeni fatalytik után most méretes fingfelhőkkel verhetjük el a legkeményebb bossokat. Ezek alapján már nem is merünk további találgatásokba bocsátkozni azzal kapcsolatban, hogy mi jöhet még, a Mortal Kombat 1-ben láthatóan minden is megtörténhet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)