Hirdetés

Ez a Peaky Blinders videó olyan, mintha egy modern Mafia-játékot néznénk

|

Az Unreal Engine 5 csodákra képes, és rengeteg lehetőséget ad a művészek és játékrajongók kezébe. Ennek köszönhetjük most a Peaky Blinders játékkoncepciót.

Hirdetés

A Mafia-játékok a maguk idejében voltak igazán sikeresek, és bár a remake-ek/remasterek visszahozták őket a köztudatba, a tágabb játékos közösség sosem harapott rájuk annyira, mint a 2000-es évek elején. A Peaky Blinders viszont visszahozhatja az őrületet.

A Netflix sorozat egy kalandos korszakba kísért vissza bennünket, ami alapvetően tökéletes táptalaját adhatná egy izgalmas és stílusos akciójátéknak. Ezzel TesserPlay is egyetért.

A YouTube videós, és művész összerakott egy demó videót, amiben az Unreal Engine 5 segítségével mutatta meg, hogy hogyan nézhetne ki egy Peaky Blinders játék.

Hirdetés

Az egész olyan, mintha egy modern Mafia részt látnánk.

A videó a számtalan grafikus trükknek köszönhetően úgy teszi képernyőinkre az 1920-as évek Angliáját, mint még semmi más. Egy teljes játékot felépíteni, ami így néz ki, már jóval összetettebb feladat lenne, de őszintén reméljük, hogy egyszer valaki magára vállalja majd a kihívást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)