Hirdetés

Ez a PS5-exkluzív játék jelenhet meg legközelebb PC-re

|

Nem csak az alapjátékot adja a Sony, a kiegészítőt is tartalmazhatja a csomag.

Hirdetés

Idén már három, eredetileg csak PlayStation 5-re megjelent videojátéknak is örülhetett a PC-s közösség: az évet a Returnal nyitotta februárban, amit a The Last of Us Part 1 Remake követett március végén, legutóbb pedig a Ratchet & Clank: Rift Apart portja érkezett meg júliusban. 

A Sony tehát lassan, de a nagyobb címeit elhozza új platformra is, viszont még számos PS-exkluzív van, amiket nem tudnak játszani a PC-tulajok: ilyen például a Bloodborne, a Gran Turismo 7, a Demon's Souls, a Ghost of Tsushima, a God of War Ragnarök és a Horizon Forbidden West is, amik közül egy új jelentés szerint az egyiket belátható időn belül bejelentheti hivatalosan is a vállalat. 

Hirdetés

A szingapúri korhatárbesorolásért felelős bizottság adatbázisában bukkant fel pár napja a Horizon Forbidden West: Complete Edition, amely az alapjáték mellett a Burning Shores kiegészítőt is magába foglalja. A csomagot kizárólag PlayStation 5-re listázta a szervezet, azonban a Dealabs megbízható szivárogtatója, billbil-kun szerint a Horizon Forbidden West: Complete Edition PC-re is meg fog jelenni, méghozzá Steamen és Epic Games Store-on keresztül. 

Bár a megjelenés pontos időpontja nem derült ki a jelentésből, billbil-kun elmondása szerint a csomag szinte már a küszöbünkön van, valószínűleg egy hónapon belül megérkezik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)