Hirdetés

Ez a rajongói GTA játék a Rockstar Games több játékának térképét is keveri

|

Hogy hangzik a GTA: San Andreas, a Manhunt és a Bully világának kombinálása?

Hirdetés

Elképesztő figyelemmel követni, hogy a modderek milyen nagy volumenű projekteket valósítanak meg azért, hogy extra szórakozást nyújtsanak kedvenc videojátékuk közösségének. Elvégre gondoljunk csak bele: a Dark Souls: Nightfall gyakorlatilag egy folytatásnak is elmenne, a The Witcher: Farewell of the White Wolf egy nagy epilógusként zárja le Ríviai Geralt kalandját, a Fallout: The Frontier pedig tulajdonképpen egy teljesen új helyszínt csap a játékhoz. 

Ehhez a díszes kompániához csatlakozott egy már ismert mod vadonatúj verziója is. A GTA Underground nem kevesebbet vállal, minthogy egyesíti a Rockstar Games több játékának térképeit, így a GTA III, a GTA: Vice City, a GTA: San Andreas, a Manhunt, a Manhunt 2 és a Bully játszótereit is összegyúrta a San Andreas motorjával.

Hirdetés

A projekt természetesen nem csak a puszta területekkel zsonglőrködik, a cél az, hogy az egyes játékok funkciói is bekerüljenek, így az üzletek, a járművek, a fegyverek, a törhető objektumok, és más tartalmak (mint a körözési rendszer vagy a csalások) is a folyamatosan frissülő csomag részét képezik. 

A GTA Underground jelenleg a 4.1.7-es verziónál tart, amit felruháztak egy vadonatúj telepítővel, 11 nyelv támogatásával (a magyar nincs köztük), egy nagy adag hibajavítással, valamint számos fejlesztéssel, amik a stabilitást és a teljesítményt fokozták. Sajnos a már meglévő San Andreas mentésekkel nem működik a mod, de így is érdemes letölteni a ModDB-n keresztül

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)