Hirdetés

Ez a Spider-Man 2 tematikájú PS5 fedlap menőbb, mint a Sony hivatalos verziója

|

Az eredeti is jól néz ki, de erre a változatra már nincsenek szavak.

Hirdetés

A Sony még 2021-ben adta be az egyedi PlayStation 5 fedlapok szabadalmát (közben a nem hivatalos verziókat már simán lehetett kapni). Később meg is érkeztek az új, színes borítók, majd a tematikus változatok is. Az utóbbi vonalat erősíti a Marvel's Spider-Man 2-es PS5 fedlap (melyhez egyébként hasonló kontroller is készült), ami egész jól néz ki. De nem annyira jól, mint az alábbi verzió.

A Dbrand ugyanis legyártotta saját Spider-Man 2-es borítóját, ami egészen pazarul fest.

Hirdetés

Ahogy az az alábbi képeken is látható, a Dbrand-féle fedlap nem csak két oldalsó elemet kapott, hanem egy középső borítást is, így lesz teljes a meglehetősen pofás dizájn. A tematika hasonló, mint a Sony eredeti borításánál, vagyis a fekete szimbióta elkezdi bekebelezni a vörös felületet a lapon. 

A fedlap 65 dollárba kerül, de plusz 15, illetve 12 dollárért megvehető az említett középső dizájnelem, illetve vörös fénycsíkokat is lehet hozzá szerezni. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)